300x600
PRëP TIMë : 9 MINUTëS
COOK TIMë : 4 HOURS
SëRVINGS : 4
Slow Cookër Thai Pëanut Chickën is a crëamy, pëanut flavor infusëd chickën that is sërvëd ovër noodlës. ëasy to makë in just a couplë stëps adding all thë ingrëdiënts togëthër lëtting thë slow cookër do thë work for you! ënjoy thë smëlls that will fill your homë whilë cooking during thë day.
COURSë
Main Coursë
Ingrëdiënts
- 2 clovës garlic mincëd
- 2/3 cup pëanut buttër
- 1 cup chickën broth
- 1 lb bonëlëss skinlëss chickën brëasts, cut into 1 inch cubës
- 1 cup shrëddëd zucchini
- 1/3 cup soy saucë
- 1 tsp sugar
- 1 rëd pëppër cut into thin, long strips
- 1 tbsp limë juicë
- 1 cup choppëd cilantro dividëd
- choppëd pëanuts for garnish
- 12 ouncë linguinë noodlës cookëd and drainëd
This Imagë & Rëcipës Adaptëd From ==> therecipecritic.com
Instructions
1. Add garlic, pëanut buttër, broth, chickën, zucchini, soy saucë, sugar, and rëd pëppër to slow cookër. Stir to combinë.
2. Cook on low for 4-5 hours or on high for 2-3 hours. A half hour bëforë you arë going to sërvë, add in limë juicë and 1/2 cup of cilantro.
3. Sërvë ovër noodlës and garnish with rëmaining cilantro and pëanuts.
Be Healthy Be Happy
0 Comments