300x600
Cook timë : 40 mins
Total timë : 40 mins
Corëy: Corëy Vallëy
Sërvës: 4
Ingrëdiënts
⦁ 1 dozën Chickën wings, raw
⦁ 2 Tablëspoons Soy saucë
⦁ 1 Tablëspoon Honëy
⦁ ½ tëaspoon Garlic, mincëd
⦁ ½ tëaspoon Gingër, mincëd
⦁ ¼ tëaspoon Sësamë oil
⦁ 1 tëaspoon Cornstarch
⦁ 2 tëaspoon watër
⦁ Salt and pëppër to tastë
⦁ sësamë sëëds
This Imagë & Rëcipës Adaptëd From ==> www.familyfreshmeals.com
Instructions
1. Prëhëat ovën to 375 Sëason thë wings with salt and pëppër. Lay out on a parchmënt linëd baking shëët and bakë for approximatëly 30 minutës.
2. 2. In a small saucë pan, combinë soy saucë, honëy, garlic, gingër and sësamë oil, and bring thëm to a boil.
Makë a thin pastë with thë cornstarch and watër and thën add it to thë saucë whën it boils. Turn it down and stir till it thickëns. Sët asidë.
3. At thë 30 minutë mark, rëmovë thë wings from thë ovën and bastë lightly with thë saucë. Rëturn to ovën for anothër 10 minutës or so.
4. 4. Whën 10 minutës is up, rëmovë thëm from thë ovën and placë thë wings with thë rëmaining saucë togëthër in a bowl and toss togëthër.
Put into a sërving dish and garnish with sësamë sëëds.
Be Healthy Be Happy
0 Comments