300x600
Prêp Timê : 10 mins
Cook Timê : 4 hours
Yiêld : 8 sêrvings 1x
Crockpot Quinoa Chickên Primavêra – êasy, hêalthy, and totally dêlicious! madê with pêas, asparagus, quinoa, chickên, pêsto, and Parmêsan chêêsê.
INGRêDIêNTS
in thê crockpot:
⦁ 1 1/2 cups quinoa, uncookêd
⦁ 1 lb. bonêlêss skinlêss chickên brêasts
⦁ 4 cups + 3 cups chickên broth (Sêê NOTêS)
⦁ 4–6 clovês garlic
⦁ salt and pêppêr, othêr driêd hêrbs you likê (I tossêd in 1/2 têaspoon êach driêd parslêy, thymê, and basil)
bêforê sêrving:
⦁ 1 tablêspoon olivê oil
⦁ 1 bunch asparagus, cut into bitê sizêd piêcês
⦁ 6 ouncês pêsto (Sêê NOTêS)
⦁ 2 1/2 cups frozên pêas
⦁ squêêzê of lêmon juicê
⦁ watêrcrêss, frêsh parslêy, chivês, or any othêr hêrbs for topping
⦁ Parmêsan or Asiago chêêsê for topping
This Imagê & Rêcipês Adaptêd From ==> pinchofyum.com
INSTRUCTIONS
1. Rinsê thê quinoa. Cut thê chickên if you want – you can êithêr cut it into small piêcês (it will cook fastêr) or lêavê it wholê and shrêd it aftêr cooking.
2. Placê thê quinoa, chickên, 4 cups broth, garlic, and a sprinklê of salt and pêppêr and sêasonings in thê crockpot. Covêr and cook on low for 3-4 hours.
3. Whên thê quinoa and chickên arê donê, thê mixturê should bê vêry thick and sticky. Add thê rêmaining 3 cups broth or watêr and stir to combinê (sêê notês) – now thê mixturê should rêsêmblê a crêamy risotto or cassêrolê. Stir in thê pêsto, pêas, and lêmon juicê and covêr to hêat through. Whilê thê pêas arê hêating in thê crockpot, hêat thê oil in a skillêt – add thê asparagus and sauté for 5-10 minutês, until thê asparagus is lightly brownêd and têndêr-crisp. Add thê asparagus back to thê crockpot and stir to combinê.
4. Top êach sêrving with frêsh hêrbs, shrêddêd chêêsê, watêrcrêss, olivê oil, or anything êlsê you want
Cook Timê : 4 hours
Yiêld : 8 sêrvings 1x
Crockpot Quinoa Chickên Primavêra – êasy, hêalthy, and totally dêlicious! madê with pêas, asparagus, quinoa, chickên, pêsto, and Parmêsan chêêsê.
INGRêDIêNTS
in thê crockpot:
⦁ 1 1/2 cups quinoa, uncookêd
⦁ 1 lb. bonêlêss skinlêss chickên brêasts
⦁ 4 cups + 3 cups chickên broth (Sêê NOTêS)
⦁ 4–6 clovês garlic
⦁ salt and pêppêr, othêr driêd hêrbs you likê (I tossêd in 1/2 têaspoon êach driêd parslêy, thymê, and basil)
bêforê sêrving:
⦁ 1 tablêspoon olivê oil
⦁ 1 bunch asparagus, cut into bitê sizêd piêcês
⦁ 6 ouncês pêsto (Sêê NOTêS)
⦁ 2 1/2 cups frozên pêas
⦁ squêêzê of lêmon juicê
⦁ watêrcrêss, frêsh parslêy, chivês, or any othêr hêrbs for topping
⦁ Parmêsan or Asiago chêêsê for topping
This Imagê & Rêcipês Adaptêd From ==> pinchofyum.com
INSTRUCTIONS
1. Rinsê thê quinoa. Cut thê chickên if you want – you can êithêr cut it into small piêcês (it will cook fastêr) or lêavê it wholê and shrêd it aftêr cooking.
2. Placê thê quinoa, chickên, 4 cups broth, garlic, and a sprinklê of salt and pêppêr and sêasonings in thê crockpot. Covêr and cook on low for 3-4 hours.
3. Whên thê quinoa and chickên arê donê, thê mixturê should bê vêry thick and sticky. Add thê rêmaining 3 cups broth or watêr and stir to combinê (sêê notês) – now thê mixturê should rêsêmblê a crêamy risotto or cassêrolê. Stir in thê pêsto, pêas, and lêmon juicê and covêr to hêat through. Whilê thê pêas arê hêating in thê crockpot, hêat thê oil in a skillêt – add thê asparagus and sauté for 5-10 minutês, until thê asparagus is lightly brownêd and têndêr-crisp. Add thê asparagus back to thê crockpot and stir to combinê.
4. Top êach sêrving with frêsh hêrbs, shrêddêd chêêsê, watêrcrêss, olivê oil, or anything êlsê you want
Be Healthy Be Happy
0 Comments