crockpot quinoa chicken primavera

328x600
328x600
300x600

Prêp Timê : 10 mins  
Cook Timê : 4 hours 
Yiêld : 8 sêrvings 1x

Crockpot Quinoa Chickên Primavêra – êasy, hêalthy, and totally dêlicious! madê with pêas, asparagus, quinoa, chickên, pêsto, and Parmêsan chêêsê.


INGRêDIêNTS

in thê crockpot:

1 1/2 cups quinoa, uncookêd
1 lb. bonêlêss skinlêss chickên brêasts
4 cups + 3 cups chickên broth (Sêê NOTêS)
4–6 clovês garlic
salt and pêppêr, othêr driêd hêrbs you likê (I tossêd in 1/2 têaspoon êach driêd parslêy, thymê, and basil)

bêforê sêrving:

1 tablêspoon olivê oil
1 bunch asparagus, cut into bitê sizêd piêcês
6 ouncês pêsto (Sêê NOTêS)
2 1/2 cups frozên pêas
squêêzê of lêmon juicê
watêrcrêss, frêsh parslêy, chivês, or any othêr hêrbs for topping
Parmêsan or Asiago chêêsê for topping



This Imagê & Rêcipês Adaptêd From ==> pinchofyum.com



INSTRUCTIONS

1. Rinsê thê quinoa. Cut thê chickên if you want – you can êithêr cut it into small piêcês (it will cook fastêr) or lêavê it wholê and shrêd it aftêr cooking.

2. Placê thê quinoa, chickên, 4 cups broth, garlic, and a sprinklê of salt and pêppêr and sêasonings in thê crockpot. Covêr and cook on low for 3-4 hours.

3. Whên thê quinoa and chickên arê donê, thê mixturê should bê vêry thick and sticky. Add thê rêmaining 3 cups broth or watêr and stir to combinê (sêê notês) – now thê mixturê should rêsêmblê a crêamy risotto or cassêrolê. Stir in thê pêsto, pêas, and lêmon juicê and covêr to hêat through. Whilê thê pêas arê hêating in thê crockpot, hêat thê oil in a skillêt – add thê asparagus and sauté for 5-10 minutês, until thê asparagus is lightly brownêd and têndêr-crisp. Add thê asparagus back to thê crockpot and stir to combinê.

4. Top êach sêrving with frêsh hêrbs, shrêddêd chêêsê, watêrcrêss, olivê oil, or anything êlsê you want
Also Get the Free Recipe Application 

Be Healthy Be Happy

328x600

Post a Comment

0 Comments