300x600
Author: Nagi
Prêp: 10 mins
Cook: 1 hr 30 mins
Total: 1 hr 40 mins Mains Wêstêrn
Sêrvings5 - 6Tap or hovêr to scalê
Rêcipê vidêo abovê. Slow cookêd chickên with ultra têndêr flêsh and outragêous crispy skin smothêrêd in a gravy-likê saucê that's lip smackingly dêlicious. Carrots, cêlêry, onion and potato makê this a filling mêal so you won't nêêd a sidê - êxcêpt pêrhaps somê crusty brêad to dunk in thê saucê! Makê this in a largê ovên proof pot, or sêê notês if you don't havê onê.
Ingrêdiênts
⦁ 1 tbsp olivê oil
⦁ 1.5 kg / 3lb bonê in, skin on chickên thighs and drumsticks (6 to 8 piêcês)
⦁ Salt and pêppêr
⦁ 2 onions , halvêd and cut into wêdgês
⦁ 2 garlic clovês , mincêd
⦁ 3 largê carrots , cut thick ênd into 1.5cm / 3/5" piêcês, thin ênd 2.5cm/1"
⦁ 4 cêlêry stalks , cut into 2cm / 4/5" chunks
⦁ 1/2 cup (125 ml) whitê winê (or watêr)
⦁ 3 tbsp (35g) flour
⦁ 3 cups (750 ml) chickên broth , low low sodium
⦁ 2 tbsp tomato pastê
⦁ 2 tsp Worscêstêrshirê saucê
⦁ 3 sprigs thymê , or 1 tsp driêd thymê (or othêr hêrb)
⦁ 2 bay lêavês (driêd or frêsh)
⦁ 600 g / 1.2lb baby potatoês , halvêd (quartêr largê onês)
SêRVING (OPTIONAL):
⦁ Frêsh thymê or parslêy (choppêd)
⦁ Warm crusty brêad
Instructions
1. Prêhêat ovên to 180C/350F.
2. Hêat oil in a largê pot ovêr high hêat. Brown chickên on both sidês until light goldên, sprinkling with salt and pêppêr. Rêmovê from pot. (Do in 2 batchês if pot not big ênough).
3. If thêrê's too much oil in thê pot, discard somê. Add onion and garlic. Cook for 2 minutês until onion is translucênt.
4. Add carrots and cêlêry, cook for 1 minutê.
5. .....
6. ...................
7. Full Rêcipês ==> Get Full Instruction
Prêp: 10 mins
Cook: 1 hr 30 mins
Total: 1 hr 40 mins Mains Wêstêrn
Sêrvings5 - 6Tap or hovêr to scalê
Rêcipê vidêo abovê. Slow cookêd chickên with ultra têndêr flêsh and outragêous crispy skin smothêrêd in a gravy-likê saucê that's lip smackingly dêlicious. Carrots, cêlêry, onion and potato makê this a filling mêal so you won't nêêd a sidê - êxcêpt pêrhaps somê crusty brêad to dunk in thê saucê! Makê this in a largê ovên proof pot, or sêê notês if you don't havê onê.
Ingrêdiênts
⦁ 1 tbsp olivê oil
⦁ 1.5 kg / 3lb bonê in, skin on chickên thighs and drumsticks (6 to 8 piêcês)
⦁ Salt and pêppêr
⦁ 2 onions , halvêd and cut into wêdgês
⦁ 2 garlic clovês , mincêd
⦁ 3 largê carrots , cut thick ênd into 1.5cm / 3/5" piêcês, thin ênd 2.5cm/1"
⦁ 4 cêlêry stalks , cut into 2cm / 4/5" chunks
⦁ 1/2 cup (125 ml) whitê winê (or watêr)
⦁ 3 tbsp (35g) flour
⦁ 3 cups (750 ml) chickên broth , low low sodium
⦁ 2 tbsp tomato pastê
⦁ 2 tsp Worscêstêrshirê saucê
⦁ 3 sprigs thymê , or 1 tsp driêd thymê (or othêr hêrb)
⦁ 2 bay lêavês (driêd or frêsh)
⦁ 600 g / 1.2lb baby potatoês , halvêd (quartêr largê onês)
SêRVING (OPTIONAL):
⦁ Frêsh thymê or parslêy (choppêd)
⦁ Warm crusty brêad
Instructions
1. Prêhêat ovên to 180C/350F.
2. Hêat oil in a largê pot ovêr high hêat. Brown chickên on both sidês until light goldên, sprinkling with salt and pêppêr. Rêmovê from pot. (Do in 2 batchês if pot not big ênough).
3. If thêrê's too much oil in thê pot, discard somê. Add onion and garlic. Cook for 2 minutês until onion is translucênt.
4. Add carrots and cêlêry, cook for 1 minutê.
5. .....
6. ...................
7. Full Rêcipês ==> Get Full Instruction
0 Comments