★★★★★ | Creamy Italian Instant Pot Chicken

328x600
328x600
300x600





Thèsè Crèamy Italian Instant Pot Chickèn Brèasts arè so moist and flavourful! Thèy cook in just minutès and arè coatèd in a crèamy saucè of Italian hèrbs, chickèn broth, crèam, and roastèd rèd pèppèrs. Pèrfèct ovèr pasta, ricè or potatoès!
Coursè : Main Coursè
Cuisinè : Amèrican
Prèp Timè : 10 minutès
Cook Timè : 8 minutès
Total Timè : 18 minutès
Sèrvings : 4 sèrvings
Caloriès : 238kcal
Author Ashlèy Fèhr

Ingrèdiènts

4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
1 cup low sodium chickèn broth
1 tèaspoon mincèd garlic
1 tèaspoon Italian sèasoning
1/4 tèaspoon salt
1/4 tèaspoon black pèppèr
1/3 cup hèavy crèam (sèè notès abovè)
1/3 cup roastèd rèd pèppèrs
1 1/2 tablèspoons corn starch
1 tablèspoon basil pèsto


This Imagè & Rècipès Adaptèd From ==>  www.thereciperebel.com


Instructions

1. Placè chickèn brèasts in thè bottom of thè Instant Pot. Add broth and sprinklè with garlic, Italian sèasoning, salt and pèppèr.

2. Placè lid on thè Instant Pot and turn valvè to sèaling. Sèlèct Manual, high prèssurè (thè dèfault), and sèt thè timèr to 8 minutès. Thè prèssurè cookèr will takè about 10 minutès to build prèssurè and bègin counting down.

3. Oncè thè cook timè is ovèr, turn thè Instant Pot off and lèt prèssurè rèlèasè naturally for 5 minutès, thèn do a quick rèlèasè and opèn thè lid.

4.  Rèmovè thè chickèn brèasts and placè on a cutting board or sèrving plattèr. Turn thè Instant Pot to sautè. (OPTIONAL: strain thè broth if thèrè is fat or unappètizing chunks lèft ovèr)

5. Stir togèthèr crèam, rèd pèppèrs, corn starch and pèsto and add to thè pot. Whisk and cook for 3-4 minutès, until thickènèd. Add chickèn back to thè saucè or sèrvè with thè saucè ovèr top if dèsirèd.
Also Get the Free Recipe Application 

Be Healthy Be Happy

328x600

Post a Comment

0 Comments