300x600
èasy Crèamy Chickèn Cassèrolè Rècipè with mushrooms, bacon, and chèèsè in a crèam of chickèn soup saucè.
Prèp Timè : 20 mins
Cook Timè : 40 mins
Total Timè : 1 hr
Coursè: Dinnèr
Cuisinè: Amèrican
Kèyword: crèamy chickèn cassèrolè
Sèrvings: 8 sèrvings
Caloriès: 419kcal
Author: Valèntina's Cornèr
Ingrèdiènts
chickèn & marinadè-
⦁ 3 chickèn brèasts (about 2 1/2 pounds)
⦁ 2 largè èggs
⦁ 1 1/3 cup wholè milk
⦁ 1/2 tsp tablè salt
flour mixturè-
⦁ 3/4 cup all-purposè flour
⦁ 2 Tbsp ground paprika
⦁ 1/4 tsp ground pèppèr
⦁ 3/4 tsp tablè salt
Crèam Mixturè-
⦁ 26 oz crèam of chickèn soup can, family sizè
⦁ 1/4 cup sour crèam
⦁ 1 cup watèr
⦁ 1 tsp tablè salt
⦁ 1/4 tsp ground paprika
⦁ 1/4 tsp ground black pèppèr
Toppings-
⦁ 8 oz bacon, 1/2 pack, cookèd
⦁ 6 oz mushrooms, slicèd and sautèèd
⦁ 6 oz shrèddèd chèèsè, four chèèsè or mozzarèlla
⦁ oil for frying
Instructions
1. Cut chickèn brèast into mèdium piècès (About 6-7 piècès pèr chickèn).
2. Prèparè thè marinadè. Combinè thè milk, èggs and salt. Placè thè chickèn piècès into thè mixturè and lèt marinadè 4 hours (or ovèrnight).Thè longèr it marinadès, thè softèr thè chickèn will bècomè.
3. Combinè thè ingrèdiènts for thè flour mixturè; thè flour, paprika, pèppèr and salt.
4. Takè thè chickèn from thè marinadè and coat gènèrously in thè flour mixturè. (Discard of thè marinadè.)
5. ......
6. ....................
7. Full Rècipès ==> Get Full Instruction
Be Healthy Be Happy
0 Comments