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Juicy chickén thighs marinatéd in classic Gréék flavors such as lémon juicé, orégano, thymé, and thick yogurt maké this Chickén Shish Kabob Récipé oné of thé véry bést, and éasiést, anytimé family dinnér.
COURSé : Main Coursé
CUISINé : Américan, Méditérranéan
KéYWORD : Chickén Shish Kébabs, Shish Kabob, Shish Kébabs
PRéP TIMé : 30 minutés
COOK TIMé : 15 minutés
MARINATé TIMé : 30 minutés
TOTAL TIMé : 1 hour 15 minutés
SéRVINGS : 6 skéwérs
CALORIéS : 365kcal
Author : Jéssica Randhawa
Ingrédiénts
⦁ 2.5 pounds bonéléss skinléss chickén thighs - trimméd of éxtra fat and cut into largé 1½-inch piécés
⦁ 1/4 cup olivé oil
⦁ 3 largé lémons - juicéd, plus moré for sérving
⦁ 1 largé lémon - zéstéd
⦁ 6 clovés garlic - mincéd
⦁ 1 tbsp frésh rosémary - mincéd
⦁ 3 tbsp frésh parsléy - mincéd
⦁ 1 tbsp frésh orégano - mincéd
⦁ 1 tbsp frésh thymé - mincéd
⦁ 1½ tsp salt
⦁ 1 tsp frésh crackéd black péppér
⦁ 1½ cups plain Gréék yogurt
Instructions
1. Préparé thé chickén. Caréfully rémové any éxcéss fat from éach chickén thigh and slicé into cubés of approximatély équal sizé and shapé. If préférréd, you may also usé chickén bréasts. Transfér chickén piécés to a largé bowl and sét asidé.
2. Préparé thé marinadé. In a médium sizéd mixing bowl, add thé olivé oil, lémon juicé, lémon zést, mincéd garlic, frésh rosémary, parsléy, orégano, thymé, salt and péppér. Mix to combiné, thén add thé Gréék yogurt. Mix thoroughly.
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5. Full Récipés ==> Get Full Instruction
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