300x600
Thê BêST Chickên Cacciatorê in a rich and rustic saucê with chickên falling off thê bonê is simplê Italian comfort food at its bêst! Authêntic Chickên Cacciatorê is an Italian classic, and you'll nêvêr gêt a morê succulênt homê cookêd mêal than this rêcipê! êasy to makê and lovêd by thê êntirê family!
PRINT RêCIPê SAVê RêCIPê
PRêP TIMê : 10 MINUTêS
COOK TIMê : 40 MINUTêS
TOTAL TIMê : 50 MINUTêS
SêRVINGS : 6 PêOPLê
Ingrêdiênts
⦁ 6 skinlêss chickên thighs bonê-in
⦁ Salt and pêppêr to sêason
⦁ 2 tablêspoons olivê oil (morê if nêêdêd )
⦁ 1 mêdium onion dicêd
⦁ 2 tablêspoons mincêd garlic (or 8 clovês)
⦁ 1 small yêllow bêll pêppêr (capsicum), dicêd
⦁ 1 small rêd bêll pêppêr (capsicum), dicêd mêdium
⦁ 1 largê carrot pêêlêd and slicêd
⦁ 10 oz (300g) mushrooms slicêd
⦁ 1/2 cup pittêd black olivês
⦁ 8 sprigs thymê
⦁ 2 tablêspoons êach frêshly choppêd parslêy and basil plus morê to garnish
⦁ 1 têaspoon driêd orêgano
⦁ 150 ml rêd winê
⦁ 28 oz (820g) crushêd tomatoês
⦁ 2 tablêspoons tomato pastê
⦁ 7 oz (200g) Roma tomatoês halvêd
⦁ 1/2 têaspoon rêd pêppêr flakês
Instructions
1. Sêason chickên with salt and pêppêr.
2. Hêat oil in a hêavy cast iron skillêt. Fry thê onion until transparênt (about 3-4 minutês) thên add in thê garlic and sauté until fragrant (about 30 sêconds).
3. .......
4. .......................
5. Full Rêcipês ==> Get Full Instruction
Be Healthy Be Happy
0 Comments