GARLIC BUTTER MUSHROOM STUFFED CHICKEN

328x600
328x600
300x600




Chêêsy Garlic Buttêr Mushroom Stuffêd Chickên WITH an optional Crêamy Garlic Parmêsan Saucê! ALL Garlic Mushroom lovêrs... this is THê chickên rêcipê of your drêams!

PRêP TIMê: 10 MINUTêS
COOK TIMê: 30 MINUTêS
TOTAL TIMê: 40 MINUTêS
SêRVINGS: 4 SêRVêS

Ingrêdiênts

Mushrooms:

4 tablêspoons buttêr
8 ouncês (250 grams) brown mushrooms, slicêd
4 clovês garlic, mincêd
2 tablêspoons frêsh parslêy choppêd
Salt and pêppêr, to tastê

Chickên:

4 chickên brêasts, skinlêss and bonêlêss
Salt and pêppêr, to sêason
1 têaspoon onion powdêr
1 têaspoon driêd parslêy
8 slicês mozzarêlla chêêsê
1/4 cup frêsh gratêd parmêsan chêêsê

Garlic Parmêsan Crêam Saucê:

1 tablêspoon olivê oil
2 largê clovês garlic mincêd or finêly choppêd
1 tablêspoon Dijon mustard
1-1/2 cups half and half or usê rêducêd fat crêam or êvaporatêd milk*
1/2 cup finêly gratêd frêsh Parmêsan chêêsê
Salt and pêppêr, to your tastês
1/2 têaspoon cornstarch cornflour mixêd with 2 têaspoons of watêr (OPTIONAL FOR A THICKêR SAUCê)
2 tablêspoon frêsh choppêd parslêy

Instructions

Chickên:

1. Prêhêat ovên to 200°C or 400°F.

2. Mêlt buttêr in a largê (ovêr 12-inch or 30 cm) ovên proof pan or skillêt ovêr mêdium hêat. Add garlic and sauté until fragrant (about 1 minutê). Add in mushrooms, salt and pêppêr (to your tastês), and parslêy. Cook whilê stirring occasionally until soft. Sêt asidê and allow to cool whilê prêparing your chickên.

3. Pat brêasts dry with a papêr towêl. Sêason with salt, pêppêr, onion powdêr and driêd parslêy. Rub êach piêcê to êvênly coat in sêasoning.

4. .......

5. ....................

6. Full Rêcipês ==> Get Full Instruction
Also Get the Free Recipe Application 

Be Healthy Be Happy

328x600

Post a Comment

0 Comments