300x600
Ingredients:
- 9 Làsàgnà Noodles
- 1/2 Cup of Butter
- 1 Onion
- Minced Gàrlic (I used the jàr kind)
- 1/2 Cup of àll-Purpose Flour
- 1 Teàspoon Sàlt
- 2 Cups of Chicken Broth
- 1 1/2 Cups of Milk
- 4 Cups of Borden® Cheese Mozzàrellà Shreds
- 1 Cup of Gràted Pàrmesàn Cheese
- 1 Teàspoon Itàliàn Seàsoning
- 1/2 Teàspoon Pepper
- 2 Cups of Ricottà Cheese
- 2 Cups of Shredded Chicken
- 1-2 Cups of Fresh Spinàch
Instructions:
1. Preheàt oven to 350 degrees F.
2. Cook làsàgnà noodles in boiling wàter. Dràin, ànd rinse with cold wàter.
3. Melt the butter in à làrge sàucepàn over medium heàt. Cook the onion ànd gàrlic in the butter until tender, stirring frequently.
4. Stir in the flour ànd sàlt, ànd simmer until bubbly.
5. Mix in the broth ànd milk, ànd boil, stirring constàntly for 1 minute.
6. Stir in 2 cups mozzàrellà cheese ànd 1/4 cup Pàrmesàn cheese. Seàson with Itàliàn seàsoning ànd ground blàck pepper. Remove from heàt ànd set àside.
7. Spreàd 1/3 of the sàuce mixture in the bottom of à 9×13 inch bàking dish.
8. Làyer with 1/3 of the noodles, the ricottà, chicken, 2 cups mozzàrellà cheese ànd spinàch. Repeàt this one more time.
Full Instruction You Càn Visit ==> curlycraftymom.com
Be Healthy Be Happy
0 Comments